PUUR JONG outdoor-coaching
Locatie

PUUR JONG outdoor-coaching


 
Termaar 30, 6343 CM Klimmen
 
T: (06) 13 034 401

 
 
 
coaching, therapie, jongeren, sport, bewegen, natuur, buiten, faalangst, sociale angst, stress, somberheid, depressief, ADHD, autisme, activering
 
 
Jongerencoaching

PUUR JONG is een praktijk voor jongeren-coaching gevestigd in Klimmen gelegen in Zuid-Limburg. Coaching in combinatie met beweging wordt ingezet om jongeren met sociaal-emotionele problemen te begeleiden en om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

De sessies worden ingevuld met beweging in de vorm van bijvoorbeeld wandelen, hardlopen of mountainbiken of boksen. Tevens is het mogelijk om equitherapiesessies met het paard te volgen om meer inzicht te krijgen in eigen problematiek. Het aanbod wordt afgestemd op de individuele behoeften en wensen.

Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van inzichtgevende spelen, gedragsexperimenten, oplossingsgerichte- en cognitieve gedragstherapeutische technieken.

De doelgroep betreft jongeren in de leeftijd van 12-24 jaar waarbij wij ons richten op de volgende aspecten:
  • - Ontwikkeling eigen identiteit: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?;
  • - Angst- en stemmingsklachten: Jongeren die kampen met faalangst en sociale angst; somberheid,    pesten, negatief zelfbeeld;
  • - Aan Autisme en ADHD gerelateerde problematiek.

Indien de Gemeente (Centrum Jeugd en Gezin) een indicatie voor individuele begeleiding afgeeft, kunnen kinderen en jeugdigen tot 18 jaar individuele begeleiding vergoed krijgen.